Škola hubnutí

16.10.2010 19:36

 

Cílem této školy je pomoci všem,kteří se rozhodli snížit svoji váhu. Všem, kteří se již dlouho trápí s nejrůznějšími dietami, pokusy začít cvičit, nakupují spousty různých zázračných i méně zázračných potravinových doplňků a stále se jim nedaří.

 

Statisticky je zřejmé, že diety pomohou snížit a udržet nižší váhu asi  v 10 % případů. Jinými slovy, 90 lidí ze sta, kteří drží mnohdy i velmi drastické diety, ve velmi krátké době přibere ztracené kilogramy zpět a značná část těchto lidí svou váhu ještě zvýší.

 

Pokud tedy i vy patříte mezi lidi, kteří se rozhodli snížit svou váhu, nabízíme Vám naprosto revoluční, jednoduchou a účinnou cestu, jak opravdu snížit svoji váhu a udržet si ji po celý zbytek svého života.

 

Tento kurz bude dokonale jiný od všeho, co jste dosud zkusili. Pravděpodobně nejobtížnější na celém kurzu bude uvěřit, že tohle opravdu funguje. Výsledky vás ale brzy přesvědčí. Nezávislé studie přitom potvrzují, že to, co se v tomto kurzu naučíte, funguje 7x lépe, než jakákoli dieta. 70 lidí ze sta si podle těchto studií sníží a udrží vytouženou váhu!

 

Základem tohoto kurzu je metoda, kterou vypracoval Paul McKenna, britský nejprodávanější autor, hypnoterapista, NLP master.

 

Paul McKenna na rozdíl od ostatních nezkoumal, v čem je problém lidí, kteří mají vyšší váhu, ale zaměřil se na myšlenkové vzorce, chování, přístup a názory lidí, kteří s váhou problémy nemají. Pomocí moderních a velmi efektivních metod, jako je např. NLP, EFT, vypracoval postup, jak tyto kvality v každém znovu nastavit.

 

Vítejte na revoluční nové cestě, jak zastavit přejídání, kontrolovat touhu jíst a být motivovaný ke cvičení.

 

Tato metoda vychází z principu, že naše tělo je dokonalý systém, kterému však někteří z nás jen velmi zřídka naslouchají. McKenna vypracoval základní čtyři pravidla zdravého chování , které vedou ke snížení a udržení váhy.  Seznámíme se s těmito pravidly i s překážkami, které se na cestě k jejich používání nejčastěji objevují a naučíme se, jak se jich zbavit.

 

Tyto postupy spolu v našem kurzu postupně probereme a budeme pracovat na tom, aby se v průběhu kurzu staly našimi přirozenými postoji.

 

Bez ohledu na to, jak těžce dovedete pracovat, život je mnohem jednodušší, když v tom nejste sami. V průběhu našeho kurzu se proto budete moci pravidelně týdně setkávat se svými spolužáky i s námi a budete moci dostat osobní rady a podporu.

 

Přihlásit se na kurz můžezte na www.selfcareacademy.cz v sekci přihláška.

 

Při objednávce zadejte do políčka "Slevový kód"

číslo 8029 a automaticky máte slevu ve výši 200 Kč!